Uitleg

Welkom bij mijncadeauruilen.nl

Welkom op de advertentiesite voor het ruilen van alle soorten cadeau's, zoals verjaardagen, sinterklaas, kerst en alle andere cadeau's. Lees voordat u gaat beginnen eerst onze uitleg:

1. Een account aanmaken is verplicht. Anders kunt u geen advertenties of reacties plaatsen.
2. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u een advertentie plaatsen. Druk hiervoor op de rode knop rechtsboven op de site.
3. Uw advertentie wordt, na goedkeuring, geplaatst op de website en kan vanaf dan reacties ontvangen.

Houd ook rekening met onze advertentieregels:

Goede doelen

In de rubriek "goede doelen" kunnen mensen en stichtingen een advertentie plaatsen ter ondersteuning van een goed doel. Deze rubriek is onderverdeeld in 2 subcategorieën, namelijk "actie voor goed doel" en "cadeau doneren".

Actie voor goed doel
Komt u zelf in actie voor een goed doel of stichting middels een actie? Communiceer uw actie in deze rubriek. Gebruikers kunnen op uw advertentie reageren met cadeaus, welke ze aan uw actie willen doneren.

Cadeau doneren
Wilt u een cadeau aan een goed doel doneren? Plaats een advertentie in deze rubriek en hiermee krijgen goede doelen de kans om op uw advertentie te reageren.

De afhandeling van de ruil of gift is aan de adverteerder en de gebruiker. Mijncadeauruilen.nl fungeert puur als tussenpersoon om deze mensen met elkaar in contact te laten komen.