Over ons

Wie zijn wij?

Mijncadeauruilen.nl is dé advertentiesite voor mensen die een cadeau hebben gehad voor bijvoorbeeld een verjaardag, kerstmis of Sinterklaas, maar die liever iets anders als cadeau willen hebben. Het doel van mijncadeauruilen.nl is om mensen met elkaar te verbinden en zo ideale "matches" te maken op het gebied van cadeau's. Plaats een advertentie op onze site en wie weet reageert er wel iemand die jouw cadeau wil ruilen voor iets wat je wel leuk vind. Na een eenmalige registratie kan de gebruiker een advertentie plaatsen waarop anderen kunnen reageren via de site of via de opgegegeven contactgegevens. Zo kunt u makkelijk en overzichtelijk uw cadeau ruilen met een ander leuk cadeau!

Is de service gratis?

Onze service is 100% gratis. Het registreren, plaatsen en reageren zijn allemaal kostenloos. Ook zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze nooit aan derden verstrekken. Uw gegevens worden alleen bij de advertentie getoond, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Wij zijn te bereiken via verschillende kanalen. U kunt ons bellen op 013-7620184 of ons mailen via info@mijncadeauruilen.nl. Ook zijn wij de vinden op Facebook en Twitter. Op deze kanalen worden alle advertenties geplaatst en kunt u terecht voor vragen over onze diensten.

 

De website van mijncadeauruilen.nl is ontworpen door Media & Internet