Ik maak een heel belangrijke donatie Venlo

Publicatie Datum: 21/03/2018
 • Lokatie: Venlo, Limbourg, Netherlands

Hallo beste,


 


Mijn naam is Marini Sabrina, 62, en ik ben momenteel ziek. Ik heb 3 jaar last gehad van keelkanker en ben achteruitgegaan en gezien mijn leeftijd en mijn huidige gezondheid wens ik mijn eigendom te doneren.


Ik heb een groot bedrag dat ik via een donatie aan u beschikbaar wil stellen om u in staat te stellen werken van goede wil te bereiken.


 


Als ik ervoor kies om via deze datingsite contact met u op te nemen, is het omdat ik wens dat het in Nederland wordt gedaan, mijn droomland waarvan ik maar twee keer kwam vanwege mijn eerdere activiteiten die ik niet deed toegestaan ​​om mij te ondersteunen.


 


Ik neem vandaag contact met u op zodat u ermee instemt om als juridisch beheerder (begunstigde) te fungeren en een actieprogramma uit te voeren, een stichting of een NGO om ouderen en kinderen in moeilijke omstandigheden te helpen.


 


Ik heb officiële en juridische documenten over deze fondsen en ik zeg je dat mijn man (Lari Marco) niet meer bestaat en dat ik ook geen kinderen had.


 


Om eerlijk te zijn, het is tijdens een kleine wandeling in mijn verloren momenten op het internet dat ik deze datingsite tegenkwam


En dat is waar ik besloot om contact met u op te nemen en u over mijn project te vertellen.


 


Ik wil me oprecht verontschuldigen voor dit bericht.


Toen ik nog aan het werk was, was ik een zakenvrouw en daardoor kon ik verschillende bedrijfsgebieden aanraken, waarvan sommige niet altijd legaal waren. Het is precies om mezelf te verlossen en mijn fouten een klein beetje te wissen dat ik een donatie wilde doen, ik heb een som geld om een ​​werk van goede wil uit te voeren, maar ik herhaal dat ik wens dat het niet zo is niet uitgezonden.


 


Eerst en vooral is het belangrijk dat we een basis van vertrouwen opbouwen tussen u en mij om dit project uit te voeren.


 


Om dit te doen, is het belangrijk dat u al mijn vragen beantwoordt. Als je me in dit geval wilt helpen, wil ik je in dit geval meer details geven.


 


Ontvang mijn oprechte vriendschappen.


 


Met vriendelijke groeten,


E-mail: larimarco07@gmail.com

Neen contact op met de aanbieder Deel

Bruikbare informatie

 • Reageer alleen als u daadwerkelijk interesse heeft en een product om te ruilen.
 • Aangezien deze site bedoeld is voor ruilhandel, is een geldbieding niet toegestaan.
 • Alleen reacties, die een directe betrekking op het product of de advertentie hebben, zijn toegestaan
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de ruil, verzending of garanties. Het is aan de aanbieder en geïnteresseerde onderling om het hierover eens te worden.

Gerelateerde aanbiedingen

 • ERNSTIG, SNEL EN BETROUWBAAR LENINGSBOD TUSSEN PARTICULIEREN
  ERNSTIG, SNEL EN BETROUWBAAR LENINGSBOD TUSSEN PARTICULIEREN
  Cadeau doneren - Hilversum () - 14/05/2018

  Hallo! Bent u de serieuze kredietverstrekker in het crediet snel en betrouwbaar ?? (Olivierlafranche077@gmail.com) Ben je echt op zoek naar een lening tussen individuen? Wilt u een snelle en betrouwbare oplossing voor alle eetproblemen? Ik raad de...

 • leningaanbieding tussen serieuze individuen
  leningaanbieding tussen serieuze individuen
  Cadeau doneren - Utrecht (Utrecht) - 12/05/2018

    Hallo Mevrouw, mijnheer, hebt u financiële problemen? Heb je een snel en eenvoudig krediet? Geen zorgen meer om u te geven, het is uw kans om uw project te realiseren. Ik bied persoonlijke leningen online, credit buybacks en hypotheca...

 • lening biedt
  lening biedt
  Cadeau doneren - Alkmaar (Hollande-Nord) - 09/05/2018

  Hallo Heer/ MEVROUW, U wilt krijgen een krediet voor de uitvoering van bij de uitvoering van uw projecten, wilt u ook profiteren een achtergrond van de handel, ze willen profiteren van  een krediet voor de vooruitgang van uw studies, u wilt...